0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verzending & Retour

Hier zijn de standaard verzendkosten per land (exclusief BTW):

Nederland

GRATIS

België

GRATIS


Uitzonderingen

Gratis verzending voor alle bestellingen naar Nederland en Belgie.

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling verzonden via UPS met tracking en drop-off zonder handtekening. Als u liever kiest voor de UPS Extra met de vereiste handtekening, wordt er een extra vergoeding toegepast, neem contact met ons op voor het kiezen van deze methode. Welke verzendkeuze je maakt, zullen wij u voorzien van een link om uw pakket online te volgen.

Verzendkosten zijn onder behandeling en verpakkingskosten alsmede verzendkosten. Handling kosten zijn vast, vervoerskosten variëren afhankelijk van het totale gewicht van de zending. Wij raden u aan om uw items te groeperen in een volgorde. We kunnen twee verschillende bestellingen afzonderlijk geplaatst niet groeperen, en de verzendkosten zijn van toepassing op elk van hen. Uw pakket zal worden verzonden op eigen risico, maar speciale zorg wordt besteed aan kwetsbare objecten te beschermen.

Dozen zijn van een voldoende formaat en uw artikelen zijn goed beschermd.

Uit respect voor het milieu gebruiken we grotendeels gerecycled verpakkingsmateriaal.


Garantie en Retourneringen

  • De geleverde producten moeten voldoen aan de overeenkomende condities, retourneren goederen in overleg met Heattec®. Retourkosten zijn voor rekening klant.
  • Klachten met betrekking tot visuele defecten aan de geleverde producten moeten onmiddelijk, maar zeker binnen 24 uur na ontvangst levering gemeld worden aan Heattec® d.m.v. telefonisch contact of email.
  • Klachten met betrekking tot de geleverde kwaliteit moeten gemeld worden aan Heattec® binnen 4 dagen na ontvangst levering.
  • Klachten met betrekking tot de levering van de producten moeten gemeld worden aan Heattec® binnen 48 uur na ontvangst levering.
  • Als er defecten zijn aan geleverde goederen, kan de klant de volledige levering niet weigeren.
  • Klachten met betrekking tot particuliere levering heeft geen invloed op eventuele eerdere of latere levering.

Consumenten

Consumenten hebben het wettelijke recht om de bestelde goederen binnen 14 dagen terug te retourneren zonder opgave van redenen.