0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Montagedienst

Montage en service wordt bij ons uitgevoerd door eigen team van vakbekwame vakmensen. Het plaatsen van zowel gas- als elektrische terrasverwarmers is een zeer nauwkeurig werk waarvoor wij een serviceteam met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis hebben. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

We hebben liever dat je in positieve zin over ons en onze producten praat en nemen daarom de installatie van jouw terras verwarming bijzonder serieus. Dat begint al met een gedegen voorbereiding.

Van groot belang is de inzet van onze goed opgeleide eigen technische dienst, die geheel op de hoogte is van je situatie. Onze monteurs werken snel en netjes en de installatiewerkzaamheden wordt pas opgeleverd als jij 100% tevreden bent. Desgewenst neemt ons team de volledige coördinatie van een installatie op zich, zodat ook het verleggen van gasleidingen, het leggen bekabelingen en het gas technisch keuren van de installatie onder onze regie valt.


Wij ontzorgen ook je totale verbouwing

Onze gedreven monteurs zijn naast monteren van terras stralers o.a. gespecialiseerd in:

  • Demonteren oude heaters en verwijderen gasleidingen,
  • Verleggen van leidingwerk voor zowel, gas en electra
  • Maken van muurdoorbraken
  • Uitbreiden of vernieuwen van groepenkasten
  • Keuren van de gasinstallatie, indien verreist.

Door een jarenlange relatie met een grote groep onderaannemers kunnen wij je complete verbouwing op ons nemen. Wij coördineren en plannen alle werkzaamheden en garanderen kwaliteit door gerenommeerde en met zorg geselecteerde partners.

Zijn wij eenmaal klaar, dan ben je een prachtige terras verwarming rijker. Alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen nemen wij mee en wij laten de bouwplaats schoon achter.


Vraag direct een offerte aan

Wil je je klus vakkundig laten uitvoeren door onze montagedienst? Vraag dan vrijblijvend één indicatie of offerte aan d.m.v. een mail te versturen naar info@heattec.nl. Vergeet daarbij niet alle belangrijke informatie te vermelden zoals welke klus, toelichting, postcode, periode, indicatie/offerte, eventuele documenten en natuurlijk je contact gegevens. Onze monteurs staan graag voor je klaar.